BIHUI, Kempinė su plastikine rankena

280x140
2 Pirkėjų atsliepimai
Nepakanka prekės atsargų
6,00 EUR

Kempinė turi išilginius pjūvius vienoje kempinės pusėje. Tai lemia didelį sugeriamumą ir palengvina medžiagų surinkimą.  Kempinės dydis 280x140x30mm.  Naudojama visų tipų paviršiams, ypatingai valymo darbams po plytelių klojimo.  Pagaminta iš minkšto poliuretano poliesterio pagrindu. Dėl didelio sugeriamumo ir atsparumo dilimui, tinka šiurkščių paviršių valymui.  Nerekomenduojama naudoti su rūgštiniais valikliais.  Ergonomiška plastikinė rankena yra apvalaus skerspjūvio, todėl patogi naudojimui.

Prekes galite užsakyti ir telefonu: +370 52 131313

Kempinė turi išilginius pjūvius vienoje kempinės pusėje. Tai lemia didelį sugeriamumą ir palengvina medžiagų surinkimą.  Kempinės dydis 280x140x30mm.  Naudojama visų tipų paviršiams, ypatingai valymo darbams po plytelių klojimo.  Pagaminta iš minkšto poliuretano poliesterio pagrindu. Dėl didelio sugeriamumo ir atsparumo dilimui, tinka šiurkščių paviršių valymui.  Nerekomenduojama naudoti su rūgštiniais valikliais.  Ergonomiška plastikinė rankena yra apvalaus skerspjūvio, todėl patogi naudojimui.

2 Pirkėjų atsliepimai

toolsta.lt is only listed in 8 out of 2500+ Directories
Hello, We noticed toolsta.lt is only listed in 8 out of 2500 directories. This severly impacts your backlinks and search engine rankings. Come get listed in all 2500 directories on DirectoryBump.com
Data

DataList2023.com
DataList2023.com
Data

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą
Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą