• Akcija

Bihui M320, Rankinė plytelių pjaustyklė 3,2m

697043187458
Prekių likutis pakankamas
532,00 EUR 632,00 EUR -100,00 EUR

Pristatymas 1-2 d.d.

Rankinė pjovimo sistema su liniuotėmis tinkama didelio formato iki 3,2m(gali būti pailginamas įsigijus papildomą bėgį)  ir iki 10mm storio akmens masės plytelių pjaustymui. Tikslų pjovimą užtikrina plieninis pjovimo vežimėlis bei aliumininė bėgių sujungimo sistema. Bėgių apačia turi apsaugą nuo lydimo. Apatinė bėgių dalis yra padengta neslystančia guma, kuri nepalieka ant plytelės žymių, nebraižo paviršiaus bei nekelia papildomų garsų pjaunant. Bėgiai prie plytelės tvirtinasi vakuuminiais pritraukėjais, kurie prisisiurbia net ir prie neidealiai lygių paviršių.

Tie patys bėgiai tinka ir elektrinei pjovimo sistemai E320.

Prekes galite užsakyti ir telefonu: +370 52 131313

Surinktos aliumininės kreipiančiosios turi 1cm tarpą tarp plytelės krašto ir pjovimo linijos (t.y. minimalus pjaunamos plytelės plotis 1cm). SLIM CUTTER kreipiančiosios pagamintos iš lengvo, bet ypatingai tvirto aliuminio, todėl nekliba pjaunant ir atlaiko netyčinius smūgius darbinėje aplinkoje.

Komplektacija: 3 x kreipiamieji bėgiai SLIM CUTTER ( 2 x 1,4m ir 1 x 0,8m), 3 x vakuuminiai pritraukėjai, 1 x pjovimo galva su savaiminiu paspaudimu ir 8mm skersmens volframo karbido pjovimo ratuku, 1 x papildomas 8 mm volframo karbido pjovimo ratukas, 2 x spaustukai papildomam bėgio fiksavimui, 1 x plytelių laužytojas SLIM, skirtas storesnių nei 6mm plytelių padalinimui per pjūvio vietą, 1 x plytelių laužymo replės su įmontuotu rėžtuku, skirtu nedideliems ir greitiems darbams, 1 x laikymo krepšys bėgių sistemai ir plastikinė dėžė visam kitam ir pagalbiniai įrankiai sistemos surinkimui.

Kaip vyksta plytelės pjovimas? Vežimėlis, kuris įsistato į aliuminį bėgį, su specialu pjovimo ratuku yra traukiamas per plytelę ir numatytoje vietoje įpjauna plytelės paviršių. Vėliau su laužimo replėmis yra padalinamos perpjautos plytelės dalys, toje vietoje, kurioje buvo padarytas įpjovimas rėžtuku. Plytelėms virš 6mm patartina naudoti SLIM plytelių laužytoją. Pjovimo ratukas 8mm skersmens iš volframo karbido yra skirtas didelio formato plytelių pjovimui, kurių paviršius yra lygus arba graublėtas. Ratukas yra spaudžiamas spyruolės pagalba ir išlaiko pastovų ir tolygų spaudimą pjaunant plyteles.

Kol kas nėra atsliepimų apie šią prekę. Parašykite pirmas !

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą
Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą