Daugiafunkcinės WIHA replės elektrikams, 8 viename

PRO1678
Pristatymas per 5-7 d.d.
44,99 EUR

Pristatymas per 5-7 d.d.
Prekes galite užsakyti ir telefonu: +370 52 131313

  • REPLĖS GALVUTĖ: Dėl universalių elektrinių replių galiuko jie tinka nepažeisti sugriebimui, lenkimui ir plastikinių komponentų šlifavimui.
  • IŠMANUMAS: Dantyti ir briaunoti elektrinių montavimo replių sugriebimo paviršiai leidžia patikimai sugriebti apvalias ir šešiakampes geometrines formas.
  • PJOVIMAS: Dirbant su kabeliais elektriko replės leidžia tiksliai pjauti varinius ir aliuminio laidus. Iki 5 x 2,5 mm² / Ø 15 mm skersmens.
  • GOFRAVIMAS: daugkartinės replės yra ir užspaudžiančios replės, nes leidžia užspausti vielos galo įvores, kurių plotis svyruoja nuo 0,5 iki 2,5 mm².
  • EFEKTYVUMAS: Elektrinėse surinkimo replėse yra integruotas kirpimo taškas įrankių varžtams, kurių skersmuo iki 3,3 mm. Be to, replės turi perjungiamą atidarymo spyruoklę.

Daugiafunkcinės replės elektrikams, specialiai sukurtos elektros instaliacijai, sutaupo ne tik didelį svorį, bet ir vertingą vietą įrankių krepšyje. Elektrinės daugiafunkcinės replės, dar vadinamos elektros instaliacijos replėmis arba daugkartinėmis replėmis, viename įrankyje apjungia:

  1. Šlifavimo
  2. Kilpų lenkimo
  3. Laikymo ir sugriebimo
  4. Tvirtinimo
  5. Nuėmimo
  6. Užspaudimo
  7. Kabelių pjovimo
  8. Varžtų sutrumpinimo funkcijas.


Tokiu būdu svarbiausi darbo žingsniai gali būti atliekami vienu įrankiu. Pradedant nuo universalaus replės galvutės galiuko, užapvalinta pusė gali būti naudojama norint lengvai ir nepažeisti laidus sulenkti ir suformuoti nedidelę kilpą. Dėl plokščios briaunos pusės galima pašalinti plastikinius komponentus, pvz., nuleidimo dėžes. Sukibimo paviršiai siūlo dar dvi parinktis. Lygus sugriebimo paviršius priekyje leidžia tiekti laidus nepažeidžiant, o už jo esantis dantytas suėmimo paviršius leidžia saugiai ir galingai sugriebti. Klasikinė degiklio anga yra suformuota pagal naujai sukurtą geometriją, kad būtų galima sugriebti ir šešiakampes geometrijas, be apvalių medžiagų ir vamzdžių. Speciali forma taip pat tinka šešiabriaunių varžtų ir veržlių tvirtinimui. Dirbant su kabeliais, replės leidžia tiksliai ir švariai nupjauti varinius ir aliumininius kabelius iki 5 x 2,5 mm² / Ø 15 mm skersmens, taip pat tris nuėmimo taškus 0,75 mm², 1,5 mm² ir 2,5 mm² laidams nuimti. Užspaudimo taškas su pavėsine presavimu leidžia užspausti vielos galo įvores nuo 0,5 iki 2,5 mm². Absoliutus Wiha daugiafunkcinių replių akcentas yra integruotas įrankių varžtų kirpimo taškas. Varžtai, kurių skersmuo iki 3,3 mm, lengvai sutrumpinami iki norimo ilgio. Daugiafunkcinės Wiha replės taip pat išsiskiria efektyvumu ir ergonomišku dizainu. Perjungiama atidaroma spyruoklė leidžia sklandžiai dirbti, o patogi dviejų komponentų rankena švelniai veikia rankas ir raumenis. Išjungtas reples galima laikyti neužimant daug vietos. Replėms atliekami įprastiniai atskirų dalių bandymai pagal tarptautinį IEC 60900 standartą, todėl naudotojai turi įrankį saugiai dirbti su įtampingosiomis dalimis iki 1000 V kintamosios srovės. Dėl to darbas su šiomis elektrinėmis daugiafunkcėmis replėmis yra labai paprastas ir visada po ranka turėsite tinkamą elektriko įrankį.

Gamintojas: Wiha Werkzeuge GmbH. Germany.

attributes
WIHA
Kol kas nėra atsliepimų apie šią prekę. Parašykite pirmas !

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą
Prekė įtrauką į patinkančių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą